Michael Rønde Thomsen


Udgivelser

Succes med virtuelle møder

- få mere ud af de nye medier

Med de rette kompetencer, kan du holde møder virtuelt som i effektivitet og produktivitet matcher og endda overgår fysiske møder.Lær hvordan du selv mestrer virtuelle møder og vurderer, hvornår de er relevante.

Forestil dig et mødelokale som altid er klart til netop dig, når du har behov for at holde et møde. Lokalet er ryddet og skal ikke bookes i forvejen. Du kan invitere mødedeltagere fra nær og fjern, uden at hverken du eller dine gæster behøver at bruge tid på transport. Lokalet er udstyret med effektive AV-midler, som aktiverer og involverer dine mødedeltagere. Du kan dele et dokument, et regneark eller en præsentation direkte fra din pc og lade dine gæster rette til under mødet. Desuden kan lokalet være stort set omkostningsfrit at bruge.

Lyder det for godt til at være sandt? Så er dette netop bogen for dig!

Denne bog bygger på praktiske erfaringer, som forfatterne har opbygget over en lang årrække med aktiv anvendelse af webmøder og videomøder. Bogen kan læses fra start til slut, eller bruges som et opslagsværk, alt afhængigt af den virtuelle situation, du skal håndtere i praksis.

 

Læs mere
Udgave 01, 2013 | 154 sider | ISBN 9788757427875

Pris

Papirbog
260,00 kr
Medlemspris
208,00 kr