Eva Parum


Udgivelser

Forandringsledelse og kommunikation

Strategisk forandringsledelse og kommunikation er i dag blevet et generelt rammevilkår for alle virksomheder og organisationer, hvor forandrin­gernes kompleksitet samt deres påvirkning af lovgivning samlet set har ført til et paradigmeskift.

I denne bog præsenteres og analyseres tre strategiske perspektiver på forandringsledelse og kommunikation, som har baggrund i empirisk funderet forskning. Der indgår en lang række cases om forandringsledelse og kommunikation i danske virksomheder, og bogen henvender sig til læsere, der ønsker at få indsigt i hvorledes man kan forstå eller gå i gang med forandringsprojekter, i stedet for at bygge for meget på ”learning by doing”.

Titlen tager alle de klassiske teorier om forandringsledelse og kommunikation og sætter dem i et dansk perspektiv. For eksempel får man i bogen en fyldig gennemgang af nogle af de begivenheder, der har sat forandringsledelse på dagsordenen i Danmark. Forfatter Eva Parum demonstrerer med denne bog indsigtsfuld viden og stort overblik, når hun viser koblingen mellem klassiske teorier og danske mellemstore virksomheder.

Bogens force er, at den repræsenterer forskning på dansk og er fyldt med aktuelle cases, der er relevante for danske læsere. Man kan derfor let overføre bogens pointer direkte til en kendt hverdag, fremfor altid at skulle oversætte udenlandske casevirksomheder og situationer til en dansk kontekst. På den måde kan enhver med interesse for ledelse og kommunikation drage nytte af bogens mange eksempler.

 

Læs mere
Udgave 01, 2013 | 336 sider | ISBN 9788757426175

Pris

Papirbog
385,00 kr
Medlemspris
308,00 kr