Brit Elling


Udgivelser

Vi skal giftes

I "Vi skal giftes" gennemgås alle de hovedområder, der bliver juridisk berørt ved indgåelse af ægteskab, såsom personbeskatningen, formuefællesskabet, den fælles forsørgerpligt og eventuelle pensionsordninger. For at gøre de juridiske regler så letforståelige som muligt er hvert kapitel delt op i to hoveddele, der hver især beskriver retstillingen som henholdsvis ægtefæller og ugift samlevende.

Når du og din udkårne overvejer at gifte sig, er det nok hovedsageligt kærligheden og den mulige bordplan, du i første omgang har itankerne. Men når du bliver gift, ændres din retsstilling på en række forskellige områder, hvilket er godt at sætte sig ind i.

Som Brit Elling beskriver i forordet til "Vi skal giftes", har mange en fejlagtig opfattelse af, hvilke rettigheder og pligter der følger med det at indgå ægteskab. Juraen skal ikke overskygge kærligheden, men ved at sætte sig lidt ind i disse rettigheder og pligter, undgår du ubehagelige overraskelser i forbindelse med f.eks. skilsmisse eller dødsfald.

Bogen er ikke blot relevant for dig, der går med tanker om at blive gift med samlever, men også for dig og din samlever, der bor sammen uden at være gift. Vær opmærksom på dine rettigheder og pligter, ikke blot for at sikre dig selv, men også for at sikre dem, du har kær.

Læs mere
Udgave 01, 2008 | 168 sider | ISBN 9788776730420

Pris

E-bog Papirbog
158,40 kr 198,00 kr
Medlemspris Medlemspris
0,00 kr 158,40 kr