Beverley Collins


Udgivelser

Sound English

Denne samling udtaleøvelser er specielt udarbejdet for danskere, der ønsker at forbedre deres britisk-engelske udtale. Den indeholder øvelser til alle de udtaleproblemer, der typisk volder danskere besvær.

Bogen giver nøje anvisninger på, hvordan man kan opnå en autentisk udtale af alle de engelske vokaler og konsonanter samt information om intonation, tryk og andre træk, der karakteriserer sammenhængende tale. "Sound English" kan anvendes både til selvinstruktion og til klasseundervisning.

I denne 3. reviderede udgave følger der med hvert eksemplar af bogen en gratis ekstra-lang CD, som indeholder næsten 80 minutters øvelsesmateriale med pause efter hver sætning for at give brugeren mulighed for at gentage sætningen. Endvidere er der tilføjet en ny øvelse i tryk i sammensatte ord - et område som ofte volder danskere store problemer.

Ved at bruge "Sound English" og arbejde med øvelserne på den medfølgende CD kan man opnå en markant forbedring af sin engelske udtale. Lydfilerne fra CD'en kan alternativt downloades under fanen EKSTRA MATERIALE til venstre.

Læs mere
Udgave 03, 2000 | 234 sider | ISBN 9788762901285

Pris

Papirbog
370,00 kr
Medlemspris
296,00 kr